PARTENERI

Dezvoltatorul proiectului

Cocor SA este compania care deţine magazinul Cocor, un magazin cu o tradiţie de 35 de ani situat la Kilometrul Zero al României, punctul din care se măsoară toate distanţele rutiere până la Bucureşti.

Cocor SA este o societate deţinută public, listată la Bursa de Valori Bucureşti (Google finance – BSE:COCR, BVB:COCR) fără un acţionar majoritar. Capitalizarea de piaţă a societăţii Cocor este de 25 mil euro. De asemenea, Grupul COCOR detine in statiunea Neptun-Olimp Cocor SPA Hotel de 4 stele (www.cocorspahotel.ro) si Clubul Vision (www.visionclub.ro)

Cocor deţine şi exploatează sub denumirea comercială Cocor MediaChannel® cea mai mare instalaţie LED (565 metri pătraţi de afişaj stradal) de pe o singură clădire în Europa continentală (după Piccadilly Circus, Londra).

Aceste investiţii vor transforma Cocor Luxury Store într-un centru comercial exclusivist, ce se va deschide la sfârşitul anului 2009.

www.cocor.ro

StandardVision creeaza cele mai bune fatade media arhitecturale din lume, revitalizand cladirile printr-un design specific continutului media High Definition.

In calitatea sa de inovator global in comunicare urbana, StandardVision reinventeaza felul in care arhitectii, dezvoltatorii si operatorii din domeniul constructiilor isi abordeaza lucrarile, cu ajutorul produselor sale revolutionare din domeniul media si al iluminarii artistice.
Oferta StandardVision cuprinde design inovator, continut media multi-premiat international, expertiza tehnologica, implementare si management de publicitate precum si cumpararea selectiva de media, Astfel, Standard Vision si-a creat in timp un portofoliu remarcabil de clienti si experiente vizuale memorabile pt oameni din intreaga lume.

Canalul Media Vertical pt domeniul imobiliar – produs patentat de StandardVision, este un proiect unic de management al publicitatii si brandingului, conceput special pentru dezvoltatorii imobiliari. El combina fatadele LED integrate architectural si proiectate cu o mare grija fata de mediul inconjurator, impreuna cu un protocol sofisticat de valorizare media, o combinatie interesanta de arta urbana si reclama, in vederea crearii unui canal media urban unic si extrem de profitabil.

www.standardvision.com

 

Lider la nivel mondial in sisteme electronice de afişare la scara mare

Desi Daktronics nu este un nume comun, compania este recunoscuta la nivel mondial in industria sa ca lider in design si ca producator de ecrane electronice de mari dimensiuni, sisteme de ecrane programabile si ecrane video mari, folosind tehnologia diodelor care emit lumina (LED). Alte linii de produse includ sisteme de sunet integrat Sportsound pentru locatii sportive si Vortek, macaralele si echipamente pentru teatre si alte facilitati de divertisment si sport.

Daktronics a fost fondata in 1968 si are legaturi stranse la Universitatea de Stat din Dakota de Sud in Brookings, S.D.. In calitate de producator si contractor in domeniul tehnic, Daktronics ofera produse standard pentru afisare precum si produse personalizate pentru afisare si sisteme integrate.

Compania exceleaza in controlul sistemelor de afisare pe suprafete mari, inclusiv cele care necesita integrarea mai multor ecrane ce prezinta informatii in timp real, grafica, animatie
si video. In fiecare zi, in aproape 100 de tări din lume, milioane de oameni depind de panourile de afisare a scorului Daktronics si de sisteme de afisare a de informatii.

www.daktronics.com

Serviciide creare de continut

Keyframe realizeaza design-ul inovativ pentru continutul digital de divertisment in video HD, animatie 3D si grafica in miscare, specializandu-se in retele mass-media si ecrane LED la scara larga, creand o conexiune emotionala cu spectatorii.

Keyframe a primit premii la nivel national si local pentru continutul creat în 2007, inclusiv trei Addy Awards, unul fiind Cel mai bun din clasa sa, trei Telly Awards, un Communicator Award si un Fourth Screen Award. Aceste premii au venit, in urma creatiilor realizate pentru Coca-Cola, Universitatea din Alabama, Spotlight Live s Cingular / HBO. Aceste premii vin, pe langa cele primite anterior, precum Telly Awards pentru viniete create pentru Cincinnati Bengals, Super Bowl XXXV, Tostitos Fiesta Bowl, Delta Airlines si pentru o creatie video pilot pentru ESPN.

www.keyframe.com