Cocor Department Store si Anca Irina Lefter te invita la cea mai noua colectie de accesorii !

Ch2 Vinyls –by Anca Irina Lefter il invita pe Mos Nicolae, 5 decembrie, de la ora 18.00, sa anunte prezenta accesoriilor Ancai in Galeria Designerilor Romani din Magazinul Cocor, etajul 2.

Aici Anca Irina Lefter a creat propria lume de poveste, un basm modern, ce-i drept! Acesta se ghidează după trei principii fundamentale „Dream, Feel, Love” („Visează, simte, iubeşte”). „Este o lume în care cel mai bine te simţi alături de prieteni”, spune designerul.Printre creaţiile expuse în magazinul său se vor afla accesoriile din piele, vinil sau fir textil destinate persoanelor nonconformiste şi cu spirit independent. Alături de ele vor sta genţile cu vinil, creaţiile-emblemă ale designerului. Povestea acestora porneşte de la muza Tara McDonald, pentru care designerul i-a creat colectia personală de concerte, , intitulată „The Diamond Game”, şi continuă cu Dj-ul David Guetta, cel care, la ultima sa vizită în România, a spus că îşi doreşte un astfel de accesoriu, despre care acesta simte că îl reprezintă ca artist.

Cu o ascensiune notabilă în zona de accesorii de designer din România, Anca Irina Lefter a depăşit zona autohtonă şi s-a afirmat în ţări cu o puternică tradiţie în zona de fashion. După colecţia de absolvire a Institutului European de Design din Barcelona, pe care a numit-o ”La Mer” şi a cărei muză i-a fost Brigitte Bardot, au continuat colaborări şi proiecte care i-au adus recunoaştere. Au urmat -“The Diamond Game”- colecţia de accesorii personală pentru concerte a artistei Tara Mcdonald şi, anul acesta, colecţia “Ch2 Vinyls” a cărei imagine a fost inconfundabilul producător şi DJ francez, David Guetta.

Evenimentul ”Anca Irina Lefter and Friends”, care urmează să aibă loc dumincă, de la orele 18.00, la etajul al doilea al magazinului Cocor, are o dublă semnificaţie – marchează prezenta sa in Galeria Designerilor Romani si odată cu promovarea ultimei colecţii “Ch2 Vinyls” Anca Irina Lefter sustine sloganul magazinului: „Viitorul modei este Cocor!” . Atmosfera va fi animată de trupa OK Corral, adică Vania, Midy şi Thornado si alti prieteni dragi de-ai artistei.

Galeria Designerilor Romani, situata la etajul al- II- lea, reprezinta o noutate pe piata pentru consumatorii de moda autohtona, fiind singura de acest gen din ultimii 20 de ani. În prezent, odata cu relansarea sa, care a avut loc în urmă cu două luni, magazinul a devenit unic prin faţada media şi conceptul de high tech store. Pentru a veni in intampinarea clientilor sai, Cocor pune la dispozitia cumparatorilor un element unic pe piata de retail din Romania: prima cabina virtuala de proba situata la etajul al -III-lea. Prin intermediul acesteia, cumparatorii se pot scana, creandu-si propriul avatar. Cu ajutorul avatarului, clientul poate proba haine create de designerii favoriti. Sistemul utilizeaza un body scanner, iar reteaua de indoor advertising care echipeaza magazinul va permite dezvoltarea pietei comenzilor online putand fi probate si comandate orice branduri care detin magazine online.

Cocor SA este companie publica tranzactionată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.