COCOR Department Store te invita la TREND Fashion Show

COCOR lanseaza pe 10 Decembrie la ora 20.00, ciclul de evenimente TREND Fashion Show.

Show-ul de moda al carui coordonator este stilistul Alin Galatescu prezinta look-urile cele mai semnificative pentru sezonul in curs, realizate exclusiv cu propunerile vestimentare ale creatorilor autohtoni prezenti in Galeria Designerilor Romani -etajul 2, COCOR. Evenimentul este o demonstratie ca moda romaneasca exista, ca este autentica, bogata si creativa.

 Ea poate asigura zeci de look-uri interesante, personalizate si foarte in trend – exclusiv cu propunerile designerilor romani.TREND Fashion Show – COCOR, o galerie de tendinte la dispozitia noastra. Vineri 10 Decembrie ora 20.00 avem intilnire cu moda romaneasca de calitate.

 Galeria Designerilor Romani reprezinta o noutate pe piata din Romania, constituind prima de acest gen din ultimii 20 de ani si are drept obiectiv promovarea creatorilor romani. Printre ultimii designeri romani care s-au alaturat Galeriei ii enumeram pe: Anca Radulescu&Cristina Sanbris, Anca Irina Lefter, Angela Vasiliu, Dorin Negrau, Kinga Varga. Galeria reuneste deopotriva tinute vintage, tinute elegante, stralucitoare, dar si accesorii. Toate acestea li se adreseaza femeilor puternice, independente, care vor sa fie in centrul atentiei si care vor sa fie in acelasi timp feminine. Materialele utilizate sunt din cele mai diverse precum: lana, blanita artificiala, jerse de lana, catifea, matase naturala, borangic, voal natural, dantela, tricotaje manual, care acopera o gama larga de culori.

Va asteptam vineri, 10 decembrie, incepand cu ora 20,00 la un show unic!

Cocor Department Store (www.cocorstore.ro) reprezinta un punct de atractie al Capitalei, fiind  redeschis publicului larg dupa 2 ani de modernizari si consolidari. Printre noutatile pe care le aduce Cocor, se numara prima Galerie dedicata Designerilor Romani, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est. Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brand-urilor din Cocor isi pot comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic.

Cocor SA este companie publica tranzactionată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.