COCOR Store gazduieste primul concert de jazz din cadrul Turneului SYNERGY 2011

La primul concert, Rick Condit, saxofonistul celebrei Ella Fitzgerald a cantat alaturi de Luiza Zan, vocea jazz-ului romanesc

BUCURESTI, 2.06.2011: COCOR Store a fost astazi gazda primului concert de jazz din seria turneului SYNERGY 2011 – an Independent Romanian-American Music Experience –  care reuneste grupuri romanesti si americane consacrate in lumea jazzului.

Evenimentul de lansare a avut loc la etajul 3 al Cocor Store – Zona Atrium, unde in urma unei conferinte de presa a artistilor participanti, a avut loc si primul concert din cadrul turneului SYNERGY 2011. Rick Condit, saxofonistul celebrei Ella Fitzgerald, a  cantat alaturi de Luiza Zan, vocea jazz-ului romanesc, in deschidere. Concertul a fost transmis live pe Cocor Media Channel.

Turneul se va desfasura in perioada  2-15 iunie, trupe romanesti si americane sustinand concerte in intreaga tara. SYNERGY Tour 2011 a avut ca punct de plecare capitala, cu concertul sustinut la Cocor Store. In continuare, turneul va avea in program alte 4 orase: Brasov, Sf. Gheorghe, Tg. Mures si Sibiu. In fiecare oras vor avea loc cate doua concerte, turneul urmand sa se incheie in Bucuresti, cu alte doua concerte pe 14 si 15 iunie.

Trupele din cadrul turneului sunt: Luiza Zan & Rick Condit Quartet (bossa nova), Dena (rock/blues/reggae/funk), Estate (synth pop/dance/electro) si Switzerlind (bossa nova/dutch pop/jungel multi-instrumentalism).

————————————————————————————————————————-

DESPRE COCOR:

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, COCOR Store s-a redeschis publicului in octombrie 2010, in urma unor lucrari de modernizare care au costat 24,5 milioane Eur. In prezent COCOR Store dispune de 10.000 mp suprafata inchiriabila si de o parcare de 200 locuri. COCOR Store are departamente specializate pe fiecare etaj: subsol si parter – accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 – moda femei; et 2 – Galerie Designeri Romani; et 4 – moda barbati; et 5 – moda copii.

Pentru mai multe informatii:
Bituleanu Andreea, andreea.bituleanu@pi2.ro; 0726 386 683