Finala turneului feminin BCR Open Romania va fi transmisa in direct pe media fatada COCOR

BUCURESTI, 20.07.2011: COCOR Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa continentala, va transmite sambata, 23 iulie, finala turneului feminin BCR Open Romania, desfasurat in perioada 18-23 iulie la Academia de […]

BUCURESTI, 20.07.2011: COCOR Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa continentala, va transmite sambata, 23 iulie, finala turneului feminin BCR Open Romania, desfasurat in perioada 18-23 iulie la Academia de Tenis Herastrau din Bucuresti.

Transmisiunea va incepe la ora 18.30, cand iubitorii sportului alb sunt asteptati in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a Cocor Store, de unde vor putea viziona partida pe ecranele gigant care se intind pe o suprafata de 565 m.p.

“Dupa succesul inregistrat cu transmisiunea meciului dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, Cocor isi mentine sustinerea fata de sportul romanesc si da sansa admiratorilor tenisului sa vizioneze finala turneului feminin BCR Open Romania. Ii asteptam pe iubitorii acestui sport in Piata Timpului pentru a vedea spectacolul oferit de cele doua finaliste”, declara Nina Scarlat, Director General al Cocor S.A.

Pe perioda acestei veri, media fatada Cocor va transmite LIVE si alte competitii sportive importante, oferind astfel bucurestenilor posibilitatea de petrece timpul liber intr-o maniera inedita, chiar in centrul Capitalei.

Turneul international feminin de tenis BCR Open Romania 2011 constituie cel mai important eveniment de profil organizat vreodata in Romania.

La competitia dotata cu premii in valoare de 100.000 de dolari participa, pe tabloul de simplu, 32 de jucatoare, printre care si unele clasate intre primele 100 din lume. Pentru titlul la dublu  concureaza 16 echipe.

DESPRE COCOR:

In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis în octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri şi o suprafaţa comerciala de 10.000 m.p. in care sunt gazduite branduri romanesti si internationale, dar si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

COCOR Media Channel a fost lansata in decembrie 2008 in urma unei investitii de 2,6 milioane euro.

Pentru mai multe informatii:

Roxana Grosu, roxana.grosu@pi2.ro ; Tel: 0726 386.683.