Meciul lui Lucian Bute va fi transmis LIVE pe fatada media COCOR

BUCURESTI, 6.07.2011: COCOR Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa Centrala si de Est, va transmite, in premiera in Romania, meciul de sambata, 9 iulie, dintre Lucian Bute si Jean […]

BUCURESTI, 6.07.2011: COCOR Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa Centrala si de Est, va transmite, in premiera in Romania, meciul de sambata, 9 iulie, dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy din cadrul Galei de box profesionist “Campion pentru Romania”.

Astfel, cu ocazia meciului lui Lucian Bute, iubitorii sportului vor fi asteptati in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a Cocor Store, de unde vor putea viziona partida pe ecranele gigant care se intind pe o suprafata de 565 m.p.

Cu aceasta ocazie, Cocor Store da startul la reduceri pentru sezonul estival. Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a profita la maximum de aceste reduceri, magazinul va fi deschis pana la ora 24:00, fiind singurul din centrul Capitalei cu orar prelungit pana la miezul noptii.

Pe langa discounturile considerabile oferite de retailerii din cadrul Cocor Store, intre orele 22:00 si 24:00, doamnele se vor relaxa la o sesiune de cumparaturi in timp ce partenerii lor vor fi conectati la meciul lui Lucian Bute, vor fi rasfatate cu premii precum sedinte de masaj gratuit oferite de Premium Day Spa sau coafat gratuit in cadrul salonului detinut de Geta Voinea pentru clientele care achizitioneaza un produs din magazin. In plus, Vinexpert va oferi cate un pahar de vin pentru toti cei prezenti, la ora 24:00.

„Daca barbatii se vor delecta privind meciul lui Lucian Bute pe ecranele fatadei media a Cocor, doamnele vor face cumparaturi si vor avea parte de o serie de surprize din partea Cocor Store. Pana la inceperea meciului cei prezenti pot participa si la un concurs de pronosticuri cu premii surpriza”, a declarat Nina Scarlat, directorul general al Cocor S.A.

Sambata, pe 9 iulie, sunt asteptaţi 9.000 de spectatori la Romexpo pentru gala profesionista de box in care Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy. Meciul de la Bucuresti dintre Bute si Mendy, care va incepe la ora 23:00, va fi transmis in direct  Canada, Statele Unite si Franta, precum si in alte 50 de tari.

La gala de la Bucuresti, Lucian Bute va purta pe sort, frunza, el avand un contract de promovare a imaginii Romaniei.

DESPRE COCOR:

In urma unei investiţii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis în octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri şi o suprafaţa comerciala de 10.000 m.p. in care sunt gazduite branduri romanesti si internationale, dar si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

COCOR Media Channel a fost lansata in decembrie 2008 in urma unei investitii de 2,6 milioane euro.

Pentru mai multe informatii:

Roxana Grosu, roxana.grosu@pi2.ro ; Tel: 0726 386.683.