Oxette te invita la deschiderea oficiala a magazinului din Cocor Department Store

Miercuri, 15 decembrie, incepand cu ora 18.00, Oxette te asteapta in Cocor Department Store, la parter.

Vom sarbatori impreuna lansarea magazinului din Cocor! Te asteptam cu multe suprize si o promotie de 30% la orice produs achizitionat in ziua lansarii magazinului! Oxette este locul perfect in care gasesti cadoul de Craciun ideal pentru tine si cei dragi! Un cadou potrivit valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Daruieste o bijuterie sau un ceas bijuterie de la Oxette si vei darui momente de nepretuit celor dragi! La Oxette gasesti bijuterii si ceasuri bijuterie speciale, atat pentru barbati, cat si pentru femei cu un design modern, forme deosebite si combinatii de culori frumoase si elegante.

Oxette este un brand international, prezent in peste 20 de tari, detinand o pozitie de top pe piata bijuteriilor. Oxette produce si comercializeaza bijuterii din argint, ceasuri si accesorii. Colectiile regasite in cadrul magazinelor se impun pe piata prin concepte originale de design, creativitate si eleganta. Oxette a fost lansat in 1998 in Grecia fiind pozitionat ca o categorie aparte de bijuterii, definita prin conceptul de fashion jewelry.
Va asteptam alaturi de noi, sa descoperiti lumea Oxette!
 
Cocor Department Store (www.cocorstore.ro) reprezinta un punct de atractie al Capitalei, fiind  redeschis publicului larg dupa 2 ani de modernizari si consolidari. Printre noutatile pe care le aduce Cocor, se numara prima Galerie dedicata Designerilor Romani, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est.

Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brand-urilor din Cocor isi pot comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic. Inaugurarea Galeriei Designerilor Romani de la etajul doi este una dintre atractiile principale, magazinul Cocor sprijinind prin această initiativa, moda autohtona. Cocor Department Store, detine, de asemenea, o parcare moderna la standarde europene de capacitate si conceptie, cumuland 200 de locuri.

Cocor SA este companie publica tranzactionată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.