Vanzari de 775.000 ron in trimestrul 4 pentru Galeria Designerilor Romani din magazinul COCOR

BUCURESTI, 25.01.2011: Galeria Designerilor Romani din Cocor, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni, a inregistrat vanzari de 775.000 ron in cele 3 luni de la deschidere.

Situata la etajul 2 din COCOR, Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata din Romania prin faptul ca reuneste sub acelasi acoperis colectiile celor mai importanti designeri romani printre care Liza Panait, Anca&Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Agnes Toma, Elena Perseil, Violeta Costin Gaburici, Norina Stoica, Angela Vasiliu, Mirela Diaconu, Rhea Costa, Mihaela Glavan.

“Vanzarile inregistrate in primele 3 luni de la deschidere ilustreaza tendinta tinerilor de a achizitiona creatii semnate de designeri romani. De aceea, obiectivul pe 2011 este de a creste numarul designerilor din Galerie, astfel incat sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a gasi tot ce au nevoie intr-un singur loc’’ a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

La sfarsitul anului trecut alti doi designeri romani si-au deschis propriile magazine in cadrul Galeriei. Este vorba despre magazinul Catalin Botezatu in care pot fi gasite produsele designerului roman comercializate atat sub nume propriu, cat si sub brandul Valeriei Marini, si de magazinul Mihai Albu in care clientii pot gasi creatiile din ultimele colectii.

“Atractivitatea Galeriei este data de varietatea colectiilor prezente, de posibilitatea realizarii unor produse ‘pe comanda’, dar si de preturile accesibile practicate de majoritatea designerilor” a adaugat Barbulescu.

DESPRE COCOR:

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, Cocor este singurul centru comercial de tip department store, fiind structurat in departamente specializate pe fiecare etaj. In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200  locuri si o suprafata inchiriabila de 10.000 mp in care sunt gazduite atat branduri internationale, cat si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

Cocor este unic pe piata din Romania prin mediafatada Cocor Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa. In urma unei investitii de peste 4 milioane euro, Cocor Media Channel ofera o suprafata de difuzare de 565 mp, prin 13 ecrane tip HD, pentru spoturi publicitare, dar si pentru continut non-comercial. Cocor Media Channel este singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter.  Traficul este monitorizat live cu un webcam disponibil clientilor Cocor MediaChannel: www.cocor.ro/live In luna octombrie 2010, traficul Cocor Media Channel a inregistrat in medie 97.827 autovehicule/zi.

Pentru mai multe informatii:

Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683