Walk Of Fame din Piata Timpului Bucuresti gazduieste de astazi steaua lui Victor Rebengiuc

BUCURESTI, 10.02.2011: COCOR, singurul centru comercial tip department store din Bucuresti, alaturi de Teatrul Metropolis, in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB), Muzeul Taranului Roman si Asociatia Culturala Macondo, ofera astazi actorului Victor Rebengiuc cea  de-a doua stea din cadrul proiectului cultural Walk Of Fame din Piata Timpului.

Proiectul din Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei, a debutat pe 31 ianuarie, prin acordarea primei stele din cadrul proiectului actorului Florin Piersic. Walk of Fame va gazdui stelele celor mai cunoscuti actori romani in semn de apreciere a valorilor artistice din Romania.

„Distinctia acordata lui Victor Rebengiuc reprezinta urmatorul pas din cadrul proiectului nostru Walk Of Fame prin care dorim sa acordam distinctii lunare artistilor romani consacrati. Succesul primului eveniment ne-a facut increzatori in atingerea obiectivului de a transforma Piata Timpului intr-un landmark al Bucurestiului” declara Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Fiind strategic pozitionat in centrul istoric al capitalei si urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului sustine strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti. Alegerea lui Victor Rebengiuc pentru primirea celei de-a doua stele pe Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe www.cinemagia.ro.

„Victor Rebengiuc, un om pentru oameni care a reusit sa  incorporeze in definitia cuvantului arta, adevarul si maiestria. De la domnia sa am invatat ca teatrul este cuvantul vietuit asa cum arhitectura este sculptura locuita. Va multumim pentru universul plin de emotie si descoperiri pe care il construiti pentru noi de fiecare data cand pasiti pe scena” a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

„Cred ca, de acum inainte, pentru foarte multe generatii, Nicolae Moromete va fi imaginat asa cum l-a întruchipat Victor Rebengiuc. Moromete din filmul lui Stere Gulea este credibil, asa cum sunt toate personajele jucate de acest actor cu geniu, pentru ca maestrul Rebengiuc stie sa se apropie de fiecare rol in parte construindu-i o personalitate unica, intelegandu-i fiecare gest si fiecare gând’’ a declarat Virgil Nitulescu, Director Muzeul Taranului Roman.

Proiectul Walk of Fame a fost lansat la initiativa Cocor si a Teatrului Metropolis si se va desfasura in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB). In perioada urmatoare, alte personalitati ale culturii romane vor intra in randul stelelor de pe Walk of Fame.

DESPRE COCOR:

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, magazinul Cocor  este singurul centru comercial din Bucuresti structurat ca un department store in raioane specializate pe fiecare etaj. Cu o suprafata inchiriabila de 10.000 mp, Cocor Store gazduieste branduri internationale de prestigiu, dar si colectii ale celor mai cunoscuti designeri romani, precum Catalin Botezatu, Liza Panait, Doina Levinta, Agnes Toma, Cristina Nichita, Mirela Diaconu, Silvia Serban sau Rhea Costa.

Cocor este unic pe piata din Romania prin mediafatada Cocor Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa. Cocor Media Channel ofera o suprafata de difuzare de 565 mp, prin 13 ecrane tip HD, pentru spoturi publicitare, dar si pentru continut non-comercial.

Pentru mai multe informatii:

Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683